This website is using cookies
×

Yeaah de eerste kledingmerken met hun geweldige collecties staan online in onze shop en zijn ze niet fantastisch?!

Mini rodini, Soft gallery, One+inthefamily en Carlijnq zijn de merken waar we mee beginnen en ze zijn stuk voor stuk uniek in hun eigen stijl. Met Mini Rodini's nieuwste herfst/winter collectie Darling Britain heeft het merk zichzelf naar mijn mening weer eens overtroffen. De collectie is geïnspireerd op “The British Countryside & The Secret Garden.”
De collectie bevat mega gave prints van vossen, honden, rozen, vlinders en ga zo maar door. Ze zijn allemaal geïnspireerd op het legendarische kinderboek “British countryside and the secret garden van Frances Hodgson Burnett”.

 

Bij het Deense merk Soft Gallery viel ik gelijk voor de velvet items in hun collectie. Deze trend zien we overal terug komen in de modewereld en ik vind het fantastisch dat deze trend ook is doorgevoerd in de kindermode! Soft Gallery’s nieuwste Artisan collectie is een prachtige jubileum collectie van hun 10 jarig bestaan.
Mijn persoonlijke favoriet uit onze shop is dan ook het prachtige setje van het Mariko jasje en de Maya rok in de velours stof. Soft Gallery is een merk die extra bijzonder is, omdat er wordt gewerkt met verschillende lokale en internationale kunstenaars waardoor elk kledingstuk een waar kunstwerk is!

 

CarlijnQ is een merk waar ik al vanaf de allereerste collectie groot fan van ben! Met de nieuwste collectie Midnight Madness worden we verwend met geweldige panter prints, prachtige kleuren en zachte materialen. Voor meisjes én jongens is de collectie ontzettend rijk gevuld met geweldige items. Wat ik altijd zo tof vind aan Carlijn’s collecties, is dat haar kleding perfect te combineren is met andere merken. In haar eigen Midnight Madness collectie kun je echt eindeloos verschillende kledingstukken gaan mixen!

 

Last but not least hebben we het merk One+inthefamily toegevoegd aan onze shop! Dit is een Spaans merk uit Barcelona. Ze hebben met hun minimalistische en comfortabele designs  de perfecte kleding voor onze allerkleinsten.
Hun prachtige herfst/winter collectie met heerlijke zachte stoffen en de mooiste kleuren laten mijn moederhart sneller kloppen. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot het echte koude weer aanbreekt zodat ik mijn meiden kan aankleden met al die gave Herfst/Winter collecties!!

Liefs,

Marleen